Реднап: Ние бяхме в групата на смъртта


Н. Гавазов

Реднап: Ние бяхме в групата на смъртта

След равенството 3:3 срещу Твенте, в мач от последният кръг на груповата фаза на Шампионската лига, мениджърът на Тотнъм Хари Реднап призна, че участниците в квартета са се оказали повече от достойни. Наставникът също така изрази удовлетворението си от действията на своя отбор, отбелязвайки, че се гордее с играчите си, съобщава официалният сайт на УЕФА.

„Преди всичко, искам да кажа, че това се оказа сложна група. За Интер - действащият шампион на турнира - няма смисъл да говорим, Твенте е лидер в първенството си, а Вердер изглежда твърде мощно. Мисля, че нашият квартет може да наречем „групата на смъртта". И аз се радвам страшно много, че ни се удаде да заемем първото място", заяви Реднап.

„Ние искаме да побеждаваме във всеки един мач и си поставихме високи цели. Признавам си, че изпитвам гордост от моя отбор, защото момчетата ми доказаха, че с тях трябва а се съобразява всеки. Сега ще се готвим за срещите от плейофите. Кой ще ни се падне няма никакво значение. Важното е да излезем на терена и да покажем своя футбол", завършва мениджъра на Тотнъм.

 

  Сподели
123