Сър Алекс: Мисля, че срещу Валенсия ще ни е трудно


Н. Гавазов

Сър Алекс: Мисля, че срещу Валенсия ще ни е трудно

На пресконференцията посветена на срещата с Валенсия тази вечер, Сър Алекс заяви, че неговият отбор има намерени да завърши груповата фаза на Шампионската лига с победа над „прилепите". Той допълни също така, че няма намерение да излиза с отслабен състав, с оглед на предстоящите срещи с Арсенал и Челси, още повече, че Юнайтед е коригирал плановете си, заради отложената среща с Блекпул.

„Мисля, че на нас ни е необходим този мач. Ние не играхме десет дни и във вторник вечер аз ще заложа на силен състав. След това имаме шест дни за подготовка за мача с Арсенал и това е много добре. В събота искахме да играем, но съдбата разпореди друго. Особена полза от тази пауза за нас няма, освен, че ни помогна да избегнем евентуални травми. Но пък ние проведохме добри занимания на тренировъчното поле и сега сме напълно готови за мача", заяви Сър Алекс.

„Мисля, че е нормално да се стремим да завършим първи в групата си, като така ще избегнем евентуална среща с Реал, Барселона и Байерн. Всички те са победители в своите групи и ние също искаме да заемем първото място, за да не си създаваме излишни проблеми. В историята на нашето противостоене с Валенсия е имало много тежки мачове. Да играеш с тях не е никак лесно и мисля, че и сега ще е така. Интересно ми е каква тактика ще изберат. Срещу Реал играха много компактно и горяха от желание да победят. Срещу Виляреал излязоха с петима играчи в отбрана, което н е типично за тях. Мисля, че ще ние трудно срещу Валенсия", завършва шотландският специалист.

 

  Сподели
148