Меси: С тази игра няма как да спечелим ШЛ


Н. Гавазов

Меси: С тази игра няма как да спечелим ШЛ

Нападателят на Барселона Лионел Меси отговори на наставника на отбора Кике Сетиен за изказването му преди паузата  поради пандемията от коронавирус. Тогава аржентинецът отбеляза, че неговият отбор не може да спечели Шампионска лига през този сезон, а треньорът заяви, че Барселона може да спечели турнира.

"Може би тази почивка ще ни е от полза. Но първо трябва да изчакаме, докато съревнованието се възобнови. Тогава ще разберем нивото си или нивото, което можем да достигнем.

Струва ми се, че нашият треньор не е разбрал какво се опитвам да кажа, или просто неправилно се изразих. Исках да кажа, че нивото на играта, което имахме в последните мачове преди почивката, няма да ни е достатъчно, за да спечелим Шампионска лига. Не се съмнявам в нашия отбор и не се съмнявам, че можем да спечелим всичко, което остава, но не със същото ниво на игра, както в последните мачове.

Всеки може да има собствено мнение и трябва да бъде уважаван. Моето се базира на опита на игра в Шампионска лига. Имах късмета да играя в този турнир всяка година и знам, че с нивото на играта, което показахме, не можем да го спечелим", заяви Меси.

  Сподели
490