Парехо: Аталанта – Валенсия не трябваше да се проведе


Н. Гавазов

Парехо: Аталанта – Валенсия не трябваше да се проведе

Полузащитникът на Валенсия Даниел Парехо изрази мнение, че първата среща от 1/8- финалите  на Шампионска лига с Аталанта не би трябвало да се проведе поради заплахата от разпространението на коронавируса.

По-рано началникът на отделението по пулмология в болницата "папа Джовани XXIII"  в Бергамо Фабиано Ди Марко нарече мача Аталанта - Валенсия биологична бомба, която е оказала значително влияние върху разпространението на коронавирус. Изявлението му бе подкрепено от кмета на Бергамо Джорджо Гори.

"Трябва да сме спокойни. Клубът положи всички усилия, за да избегне инфекцията. Ние дори изпреварихме официалните мерки, но не можахме да направим нищо по въпроса. Сега е време да подкрепяме тези, които са се заразили. Сигурен съм, че всичко ще е наред.

Що се отнася до мача с Аталанта, ние изпълнихме само задълженията си. Сега можете да кажете каквото и да било, но може би този мач от Шампионска лига не трябваше да се проведе. Тези дни имахме много свободно време да обмислим внимателно всичко. Малко хора казват, че играчите и служителите не са били защитени по никакъв начин по време на този мач", заяви Парехо.

  Сподели
324