Реднап: Оказа се, че нашата група не е толкова страшна


Н. Гавазов

Реднап: Оказа се, че нашата група не е толкова страшна

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап бе удивен от това, че неговият отбор е успял с 60-70 процента от своите възможности да разгроми Вердер с 3:0 в срещата от 5 кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Специалистът допълни също така, че групата на „шпорите" от най-престижния европейски турнир не е чак толкова трудна.

„След жребия ни се струваше, че нашата група ще е много трудна, но на практика се оказа, че това не е така. Моите играчи се потрудиха добре и отлично свършиха своята работа, отивайки далече в представянето си. През първата част ние играхме на 60-70 процента от възможностите си и вкарахме два гола, без да играем на максимална скорост. Въпреки това преднината ни стана комфортна и можехме да отбележим четири пет гола. Аз съм във възторг от моите момчета, те са истински бойци", заяви за Sky Sports Реднап.

„Ще се постараем да се задържим на първото място. Съдейки по всичко, болшинството от грандовете са победители в своите групи - Реал, Барселона, Челси, Юнайтед и други, поради това за нас е важно да бъдем първи. Трябва да победим Твенте като гост. Ще е трудно, защото съперникът е силен на собствен терен, но пък е приятно да играеш последният си мач с чувството за изпълнен дълг", завършва мениджърът на Тотнъм.

 

  Сподели
153