Моуриньо: Червените картони нямат никакво значение


Н. Гавазов

Моуриньо: Червените картони нямат никакво значение

Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо не скри своето удовлетворение от победата над Аякс с 4:0 в среща от 5 кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Специалният заяви, че неговия отбор е показал невероятна игра и напълно заслужено е оглавил таблицата за класиране.

„Ние проведохме един невероятен мач. Аз съм много щастлив от това, че победихме в тази група. Това беше нашата основна задача и ние я постигнахме. Само най-добрите завършват на върха. Освен това, ние ще имаме предимство за плейофите. Може да не е голямо, но е достатъчно. Приятно ми е, че момчетата които попаднаха в стартовия състав играха добре. Искам да кажа, че Бензема показа добро равнище на представянето си и той сам разбира, че му трябва още малко. В това число благодарение на него ние играхме по този начин", заяви на пресконференция след мача Моуриньо.

„Червените картони на Алонсо и Рамос нямат особено значение за следващия двубой, защото ние се класирахме и последният мач с Окср няма да има никакво значение. Но това не означава, че ние ще подарим срещата", завършва Специалния.

 

  Сподели
76