Ван Гаал: Имам много време за Раниери


Н. Гавазов

Ван Гаал: Имам много време за Раниери

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Луис ван Гаал сподели своите очаквания от днешния мач с Рома, който е част от 5 кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Според холандският специалист, противника на неговия отбор ще покаже същата игра както в първия мач, когато мюнхенци победиха с 2:0.

„Ние искаме да покажем своята най-добра игра, въпреки, че нещата не вървят добре за нас в Бундеслигата. Искаме най-накрая да сложим край на това. Дори при всичките травми, които имаме аз доведох в Рим пет участника от Мондиал 2010. Не мисля, че Рома ще играе по-различно от това, което показа в първия мач когато ние победихме с 2:0. Това не ни притеснява и аз ще намеря много време за Раниери", заяви за Sky Italia Ван Гаал.

„Радвам се на успехите на Рома в Серия А. Аз се надявах, че ще започнем сезона добре, но се оказва, че той е много странен. На практика, Световното по футбол не ни позволи да се подготвим добре. Отделно от това, ключови играчи получиха травми. Но пак повтарям - надявам се на всичко това да сложим точка", завършва холандският специалист.

 

  Сподели
119