Милан държи съдбата си в свои ръце


Т. Михайлов

Милан държи съдбата си в свои ръце

Оксер - Милан
Стадион: "Абе Дешан", Оксер
Дата: 23.11.2010
Час: 21:45
Съдия: Дамир Скомина (Словения)


Италианският колос Милан гостува на Оксер в среща от 5-тия кръг на Група G на Шампионската лига. С едва 5 точки до този етап “росонерите” са втори, но ще трябва да се потрудят, ако искат да бъдат в турнира и на пролет. В първия мач на “Сан Сиро” те сломиха Оксер, но сега ще бъде по-трудно.

Оксер е в дъното на класирането в групата, но запазва шансове за класиране в следващия кръг благодарение на победата си над Аякс в миналия кръг. Холандците надиграха французите в по-голямата част от мача, но трите точки останаха за тима от “Абе Дешан”. Лошият старт на  бургундци в Лига 1 вече е забравен като от 5 кръга те нямат загуба. В последния направиха равен със Сент Етиен, което ги остави 9-ти с 19 точки.

Милан взе само точка от двата си мача с Реал Мадрид. В столицата на модата хората на Масимилиано Алегри бяха на секунди от победата, но гол на Педро Леон ги лиши от нея. Преди това Филипо Индзаги изригна с два гола. Като цяло обаче разликата в класата между “Белия балет” и “росонерите” бе очевидно в полза на испанците. В Серия А всичко за Милан е идеално, като тимът е лидер в класирането и най-важното води с 9 точки на най-сериозния си конкурент за титлата Интер. В последния кръг “червено-черните” пречупиха Фиорентина с 1:0.

Антони Льо Талек е близо до завръщане в игра, но няма да го видим срещу Милан. Той ще е готов за началото на декември и вероятно ще вземе участие в последния мач с Реал. Иринеуш Йелен е аут поне до Нова година. Седрик Хенгбарт също е аут.

Алешандре Пато, Филипо Индзаги и Масимо Одо са контузените в Милан като най-тежка е ситуацията с 37-годишния нападател, чиято славна кариера може да приключи. Голямата звезда на “росонерите” Златан Ибрахимович ще води атаката. Роналдиньо вероятно ще е на пейката поради слабата си форма.

Мачът е много труден за прогнозиране. Милан е в добра форма и е лек фаворит, но и Оксер не е за подценяване. Французите също отдавна не са вкусвали загубата, а на свой терен затрудниха максимално Реал и победиха Аякс. Италианците вероятно ще си тръгнат с точка, което е сравнително добре за тях, стига Аякс да не победи Реал.

Последни 5 изиграни срещи:

Оксер:

03 ноември Оксер - Аякс 2:1 (Шампионска лига)
06 ноември Сошо - Оксер 1:1 (Лига 1)
09 ноември Оксер - Сент Етиен 2:0 (Купа на Лигата)
14 ноември Оксер - Рен 2:1 (Лига 1)
20 ноември Сент Етиен - Оксер 1:1 (Лига 1)

Милан:

03 ноември Милан - Реал Мадрид 2:2 (Шампионска лига)
07 ноември Бари - Милан 2:3 (Серия А)
10 ноември Милан - Палермо 3:1 (Серия А)
14 ноември Интер - Милан 0:1 (Серия А)
20 ноември Милан - Фиорентина 1:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Оксер - Милан

3 мача
1 победа за Оксер
0 равенства
2 победи за Милан
Голова Разлика: 6:3 за Милан


Коефициенти от bet365:
Оксер - 3.10
Равен - 3.10
Милан - 2.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
162