Клоп: Възнамеряваме да постигнем нужния резултат срещу Атлетико


Н. Гавазов

Клоп: Възнамеряваме да постигнем нужния резултат срещу Атлетико

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп коментира утрешния мач от 1/8-финалите на Шампионска лига  срещу Атлетико. Наставникът на мърсисайдци подчерта, че хората  му не изпитват никакъв натиск преди срещата с "дюшекчиите".

"Очаквам добра игра от Атлетико. За тях шампионата най-вероятно вече е приключил - ще бъде трудно да наваксат 10 точки изоставане от Реал Мадрид и Барселона. Атлетико вече стигна до финалите два пъти и сега отново ще се опита да спечели този турнир. Утре ще бъде равностойна игра, в която ще използваме миналогодишния си опит. Атлетико е агресивен отбор, на който ще помага невероятната домашна атмосфера.

Жоао Фелиш? Възможно е той да не играе, но Витоло лесно може да го замести. В реванша  Симеоне ще има труден избор на състав. Те са отлични в отбрана, придържайки се към тактиката си повече от една година. Докато Диего е в Атлетико, стилът им няма да се промени.

Трудно е да разберем с думи какво означават мачовете от Шампионска лига за нас. Ние се радваме на играта тук и възнамеряваме да постигнем необходимия резултат утре. Не чувстваме натиск поради факта, че сме настоящите носители на Купата на Шампионска лига", заяви Клоп

Мачът между Атлетико и Ливърпул ще се проведе утре в Мадрид. Срещата започва в 22:00 часа българско време.

  Сподели
258