Моуриньо: Ние сме най-силните сред вторите отбори


Н. Гавазов

Моуриньо: Ние сме най-силните сред вторите отбори

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо увери, че неговият отбор ще бъде готов да даде битка на всеки опонент в 1/8- финалите на Шампионска лига.

Въпреки 10-те гола, допуснати от Байерн в двата мача от груповата фаза, "шпорите" все пак успяха да влязат в плейофите на елитното европейско състезание.

Етапът на плейофите започва едва през февруари и Жозе се надява дотогава да проучи по-добре отбора си, който ръководи от едва няколко седмици.

"Мисля, че отборите, които завършиха на първо място, ще се надяват, че няма да им се налага да играят срещу нас. Мисля, че сме един от най-силните сред вторите отбори.

Знам, че сме от страна, в която започва безумен период, който много, много често оставя своя отпечатък върху играчите и отборите, но до края на февруари ще познавам футболистите  си по-добре, а и те ще ме познават по-добре. Ще имаме още два месеца работа заедно и мисля, че ще бъдем много по-добре подготвени.

Въпреки това, срещу Байерн  нямаше въпрос за подготвеност или неподготвеност. Ситуацията бе трудна, тъй като играхме мача и се подготвихме за мача, съсредоточавайки се  върху играчите, които почиваха, а не които излязоха на терена.

Това е много трудно и аз се опитах да скрия това чувство от играчите, но те са умни момчета и ясно разбирам, че фокусът ми не бе върху последния мач, а върху това, което ни очаква след това“, заяви Моуриньо.

  Сподели
124