Резервите на Барса изхвърлиха Интер от ШЛ


FUTBOL-TV

Резервите на Барса изхвърлиха Интер от ШЛ

Без част от титулярите си - Барселона записа победа с 2:1 при визитата си на Интер в Милано в среща от група "F" на Шампионската лига. В началните минути имаше положения и пред двете врати, но до гол се стигна чак в 23-ата минута. Тогава отбраната на домакините се пропука в центъра си, а Артуро Видал намери добре Карлес Перес, който реализира от десет метра. Останаха съмнения за засада на Перес, но ВАР не се намеси и голът беше зачетен.

В 34-ата Лангле бе много близо до гола, но нямаше късмет да се разпише. Минута преди почивката Интер изравни. Лаутаро Мартинес успя да подаде към Лукаку, който фалцира топката и отбеляза за 1:1. След почивката също бе интересно.

В 72-ата Лаутаро Мартинес отправи удар от над 20 метра, но топката не влезе във вратата. В 74-ата Лаутаро Мартинес вкара топката в мрежата, но при вдигнат флаг за засада. В 80-ата нов гол бе отменен, след като Лукаку беше зад защитата. 

В 87-ата минута Ансу Фати се разписа за Барса и сложи точка на спора. 17-годишният талант стана най-младият голмайстор в историята на Шампионската лига.

Интер отпадна от Шампионската лига и не успя да преодолее груповата фаза. Отборът завървшва на трета позиция. Италианците нямаха никакъв шанс да продължат дори и при загуба, тъй като по същото време Борусия Дортмунд победи Славия Прага с 2:1.

  Сподели
229