Клоп: Отново искаме финал в Шампионска лига


Н. Гавазов

Клоп: Отново искаме финал в Шампионска лига

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че той и хората му жадуват за трети пореден път да достигнат  до финал в  Шампионска лига.

"Не мислим за ранно напускане на турнира. Наистина сме амбицирани относно това състезание. Аз го приемам сериозно.

Ние наистина искаме да стигнем отново до самия край. За края на май  или когато ще се проведе финалът - няма нищо по-добро от това.

Всичко е отлично  и искаме отново да бъдем на финал. Нямаме нищо друго на ум. Но знаем, че трябва да се движим стъпка по стъпка и въпреки всички позитиви на Залцбург, искаме те да знаят едно нещо: срещу Ливърпул е трудно.

Трябва да се уверим, че те разбират това. Преди мача те си мислят: "Просто трябва да победим Ливърпул, за да влезем в плейофите". Добре, няма проблем, но те трябва да разберат, че не е толкова лесно да победиш Ливърпул.

Всички разбират, че това е като финал. Трябва да покажем, че сме наистина амбициозни, в което не се съмнявам. Все още сме амбициозни като някакви безумци, ще се борим не за живот, а за смърт - плюс това ще играем футбол.

Ще влизаме във всяко единоборство на 100 процента. Това е просто футболен мач, както винаги, но за останалите отбори мачовете срещу нас трябва да бъдат други", заяви Клоп.

  Сподели
267