Конте: Играхме като отбор


Н. Гавазов

Конте: Играхме като отбор

Старши-треньорът на Интер Антонио Конте сподели мнение за победата с 3:1 над Славия Прага в мач от петия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

“Отборът се развива и това си личи в сравнение с първия мач със Славия. Този път играхме повече като отбор. Бях много ядосан след онова 1:1 на “Сан Сиро", но този път знаехме какво трябва да очакваме и бяхме добре подготвени. Нападателите ни решиха мача днес и съм много доволен от представянето им. Те надиграха физически футболистите на Славия, което не успяха да направят в първия мач.

Нека първо мислим за следващия мач със СПАЛ, в който се надявам да излезем с правилната нагласа. Имаме два други двубоя преди да мислим отново за Шампионската лига. Първо играем със СПАЛ, а след това с Рома. Единственият начин да запазим шанс преди последния мач с Барселона, бе да спечелим днес и ние го направихме. Сега ни предстои тежък сблъсък, но ще можем да разчитаме на подкрепата на 70 хил. зрители на “Сан Сиро". Доволен съм, че запазихме шанс до последно. Сега съдбата е в нашите ръце", заяви Конте.

  Сподели
107