Клоп: Сега трябва да победим в Залцбург


Н. Гавазов

Клоп: Сега трябва да победим в Залцбург

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп коментира равенството 1:1 с Наполи от петия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

"Наполи добре се настрои  за мача. Нямахме много качествена игра, но продължихме да оказваме натиск върху тях през целия двубой. Недоволен съм от действията на моя отбор през последните 15 минути на първото полувреме. Втората половина на срещата бе по-интензивна, което не е изненадващо - Наполи отчаяно защитаваше владенията  си.

Сега нашата цел е да спечелим в Залцбург. Имахме конкретен план, но футболистите трябва да го следват. Разбира се, искахме да се класираме за  плейофите след мача с Наполи. Сега всичко ще бъде решено в последния кръг.

Футболистите в Наполи вероятно вярват, че вече са преминали в следващия етап. Но вярваме, че и двете срещи в нашата група ще бъдат интригуващи, така че трябва да се възползваме от тази ситуация", заяви Клоп.

Отборът на Юрген Клоп остава лидер в квартет Е с 10 точки. Наполи продължава да преследва британците с актив от 9 точки.

В последния кръг Ливърпул ще гостува на Залцбург, а тимът на Карло Анчелоти, който не може да спечели седмия поред мач във всички турнири, ще бъде домакин на Генк. И двата мача ще се проведат на 10 декември.

  Сподели
114