Тотнъм с обрат срещу гърци, Байерн разби сърби


FUTBOL-TV

Тотнъм с обрат срещу гърци, Байерн разби сърби

Тотнъм се наложи над Олимпиакос с 4:2 в мач от група В на Шампионска лига. Двата тима направиха интересен мач, в който паднаха цели 6 попадения. Първото бе факт след само 6 минути игра и бе дело на Юсеф Ел Араби. Той  овладя топката след рикошет и отправи нисък удар от границата на наказателното поле, който попадна в долния ляв ъгъл на Пауло Гасанига, който не успя да предотврати попадението.

В 19-ата Рубен Семедо удвои аванса на гърците, след като бе изведен сам срещу вратаря и нямаше как да сбърка. В добавеното време на първата част обаче Деле Али върна едно попадение за "шпорите", след като се възползва от грешка в гръцката защита.

В началото на втората част Хари Кейн изравни за 2:2, а в 73-ата минута Серж Орие оформи пълния обрат. Само 4 минути след това Хари Кейн отбеляза втория си гол в срещата и направи резултата 4:2.

В другия мач от тази група Байерн Мюнхен записа категоричен успех с 6:0 при визитата си на Цървена звезда. Леон Горецка откри резултата и до края на първата част нямаше други попадения, въпреки тоталното превъзходство на Байерн. След почивката изригна голмайсторът на германския шампион Роберт Левандовски, нанизал 4 гола в рамките на 16 минути. В края на мача Толисо оформи крайния резултат.

Така класиралият се напред още в предишния кръг Байерн събра 15 точки и спечели групата си, докато Цървена звезда е трети с три точки и върви към участие в Лига Европа.

  Сподели
301