Реднап: Това бе една незабравима вечер


Н. Гавазов

Реднап: Това бе една незабравима вечер

Наставникът на Тотнъм Хари Реднап не успя да скрие радостта си от победата над Интер и заяви, че отбора му е играл невероятно от първата до последната минута. Както е известно, в среща от 4 кръг на груповата фаза на Шампионската лига „шпорите" се наложиха с 3:1 над шампиона на Европа и излязоха начело в класирането с актив от 7 точки - колкото има и Интер.

„Бейл беше неудържим. Струва ми се, че това момче може да тича без да спира. Срещу себе си имаше защитник, който се смята за един от най-добрите в света, но това което направи в последните два мача е просто феноменално", похвали Реднап крилото на отбора Гарет Бейл.

„Вечерта се превърна в истински празник. Играхме невероятно от първата до последната минута. Пресирахме своя съперник и го надиграхме в хода на цялата среща. Всички мои играчи проведоха великолепно мача. Сега се намираме в добра позиция. Това бе една голяма игра срещу европейския шампион на препълнения „Уайт Харт Лейн". Убеден съм, че нашите запалянковци ще запомнят тази вечер", цитира официалният сайт на УЕФА думите на Реднап.

 

  Сподели
118