Конте: Бесен съм


Н. Гавазов

Конте: Бесен съм

Старши-треньорът  на Интер Антонио Конте коментира загубения мач срещу Борусия Дортмунд от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Напомняме, че "нерадзурите" водеха с 2:0 на почивката, но претърпяха поражение с 3:2.

"Същото се получи в Барселона. Не, не е същото - днес всичко беше по-лошо, защото водехме с два гола, а не с един. Казват ми да се усмихвам повече и да говоря за напредъка, така че е по-добре да ме попитате за това.

Дори не искам да коментирам второто полувреме. Надявам се, че тази игра ще изясни ситуацията за тези, които специално се нуждаят от това.

Моите момчета се носеха със скорост 100 км / ч - благодаря им  за това. Не можеха да направят повече.

Не ме интересува какво ще се случи през януари или февруари Трябваше да планираме сезона по-добре, много по-добре. Сега имаме редица играчи, които играят почти без прекъсване. Мисля, че от днешното второ полувреме можем да направим категорични изводи. Невъзможно е да се играе до краен предел във всеки мач и в Серия А, и в Шампионска лига.

В мача със Сасуоло се получи същото, там водехме с  4: 1 и завършихме при  резултат 4: 3, но победихме. Играчите наистина имат извинение - играят до краен предел.

Просто съм бесен, защото сме достигнали точно тази граница. Не можем да направим нищо повече. Всичко това ме вбесява - наистина се надявам, че също  и играчите. Нека директорът  да излезе тук сега  и да каже нещо вместо мен", заяви Конте.

453