Барса разочарова феновете си срещу Славия


FUTBOL-TV

Барса разочарова феновете си срещу Славия

Барселона направи нов разочароващ мач и завърши 0:0 със Славия Прага в среща от груповата фаза на Шампионската лига, която се игра на "Камп Ноу". Каталунците играха безидейно срещу добре организирания съперник и не направиха достатъчно, за да стигнат до победата - но остават на първо място в група F, независимо как завърши мачът между Борусия Дортмунд и Интер.

Като цяло двата тима не показаха много идеи в нападение, като срещата ще се запомни най-вече с двата правилно отменени гола за двата тима заради засади. В минутката добавено време на първата част Славия отбеляза, но голът беше отменен зради засада. 

В 58-ата минута Меси получи топката и излезе сам срещу вратаря, но реши да подава към Артуро Видал, който вкара на празна врата. Попадението обаче не беше зачетено заради засада на аржентинеца. И ВАР потвърди решението за засада.

Каталунците пробваха всичко да разчупят защитата на гостите, които се бранеха дружно. Ернесто Валверде пусна в игра и Ансу Фати, който в 77-та минута проби по лявото крило и намери Меси на метри от вратата. Коларж обаче отрази.

  Сподели
216