Гуардиола: Приятно е да гледам Аталанта при Гуардиола


Н. Гавазов

Гуардиола: Приятно е да гледам Аталанта при Гуардиола

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп  Гуардиола сподели очакванията си от мача от 3-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига с Аталанта.

"Много е приятно да наблюдаваме играта на отбора при  Гасперини. Играят смело и уважават феновете си. Те поемат големи рискове и съм сигурен, че Аталанта ще играе в обичайния си стил във вторник вечерта.

Пълен  съм с увереност и напълно се доверявам на моя отбор. Засега не играем много добре в наказателното поле. Допуснахме редица грешки, които не бива да се допускат на такова  ниво. В същото време играем много добре в отбрана. Остава само да започнете да вкарвате голове  в подходящите моменти.

Уокър става все по-добър. Той и Отаменди тренираха в неделя. Физическото състояние на Менди няма да бъде голям проблем, защото това е неговото основно предимство. Когато той започне редовно да  тренира и играе месеци наред, ще видим най-добрата версия на Менди.

Агуеро е  неудържим и можеше да играе в събота, но Жезуш  хвана ритъма, затова направихме  избор в негова полза. Серхио е уникален играч от световно значение, Габриел е най-добрият нападател при висока преса. Проблемът е, че като правило играя с един нападател", заяви Гуардиола.

  Сподели
256