Барса с обрат срещу Интер (видео)


FUTBOL-TV

Барса с обрат срещу Интер (видео)

Барселона се наложи над Интер с 2:1 на "Камп Ноу" в един от най-интересните мачове от тазвечершната програма на Шампионската лига. Двубоят започна отлично за тима от Милано, който дръпна в резултата след само три минути игра. Лаутаро се справи с Клеман Лангле и с диагонален изстрел по земя прати топката в далечния ъгъл на вратата, пазена от Марк-Андре Тер Стеген.

Последва натиск на Барса, но пропуски направиха Гризман, Бускетс и Меси. В средата на първото полувреме Антонио Кандрева се разписа, но при вдигнат флаг за засада. В 33-ата Семедо попречи на Барела да удвои аванса на Интер.

След почивката обаче Луис Суарес (58, 85') се разписа на два пъти, за да направи обратът пълен. Малко преди изравнителното попадение - съдията подмина претенции на Интер за дузпа за нарушение срещу Стефано Сенси. Минута по-късно Суарес изравни, а асистенцията бе на резервата Артуро Видал. В 84-ата минута на двубоя Меси асистира на Луис Суарес, а той директно срещу вратаря нямаше как да сбърка и изведе каталунците напред в резултата.

https://en.uefa.com/video/includerjw.html?vid=2626791&sharing=true&sharingtxt=Share&sharingurl=https%3A%2F%2Fwww.uefa.com%2Fuefachampionsleague%2Fvideo%2Fhighlights%2Fvideoid%3D2626791.html&skin=euro2016skin

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
154