Реал Мадрид - Брюж: Комфортна победа за домакините


Н. Гавазов

Реал Мадрид - Брюж: Комфортна победа за домакините

Реал Мадрид - Брюж

Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид

Дата: 01.10.2019 г.

Час: 19:55

Съдия: Георги Кабаков (България)

Реал Мадрид приема Брюж в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига и ще се опита да заличи неприятните впечатления от стартовата  си среща в турнира. Гостите на пръв поглед изглеждат като напълно подходящи за тази цел, но дали Филип Клемент не е подготвил нещо в раницата си, с което може да изненада съперника?

Напомняме, че пътуването на "бланкосите" до френската столица в първия двубой от групата се превърна в истинско бедствие за испанците.  ПСЖ не можеше да разчита на нито една от звездите си в нападение, но това не попречи на французите да унищожат съперника си, като основният мъчител на мадридчани се оказа бившият играч Анхел Ди Мария. Загубата с 3:0 е най-малкото, което можеше да се случи на водения от Зинедин Зидан колектив, а основната слабост в лагера на гостите се видя, че е работата на защитата, която в отсъствието на Серхио Рамос бе повече от неадекватна.

След парижкото фиаско Реал изигра три мача в Ла Лга, които отчасти компенсираха негативните впечатления. Мадридчани победиха Севиля и Осасуна, а през уикенда неутрализираха Атлетико Мадрид, като в тази среща имаха по-опасни положения от съперника си и спокойно можеха да си тръгнат с трите точки.

Асенсио, Менди, Иско и Марсело няма да играят заради травми.

Брюж започна кампанията си на европейската сцена като домакин на Галатасарай. Двата отбора не само, че не успяха да се победят, но не можаха да си вкарат голове. Въпреки това не можем да определим срещата като скучна, защото в нея имаше много динамика, като основният проблем се белгийците бе реализацията на положенията. Именно върху това трябва да работи треньорският щаб на Брюж, защото тимът добре се позиционира на терена, създава моменти, но липсва точен завършващ удар. Що се отнася до вътрешното първенство, "черно-сините" записаха три победи от три срещи след мача с Галатасарай, с обща голова разлика 10:1 и водят в класирането на белгийското първенство с 20 точки от 8 двубоя.

Баланта и Рика са контузени

Единственият сблъсък между двата тима датира от 1976 г. Тогава мачът в Мадрид завърши без голове, а в реванша белгийците постигнаха победа с 2:0 и се класираха за следващия етап на Купата на европейските шампиони.

Фаворит в утрешния мач е Реал Мадрид. Разликата в качеството на съставите е очевидно, освен това на нито един гостуващ отбор не е лесно на "Сантяго Бернабеу". Предложението ни е за по един гол за Реал Мадрид и в двете полувремена и крайна победа за "бланкосите" с 2:0.

Прогноза: Реал Мадрид - Брюж 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Реал Мадрид
(Испания)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
28.09.2019 Примера Дивисион Атлетико Мадрид 0 - 0 Реал Мадрид
25.09.2019 Примера Дивисион Реал Мадрид 2 - 0 Осасуна
22.09.2019 Примера Дивисион Севиля 0 - 1 Реал Мадрид
18.09.2019 ШЛ група A Пари Сен Жермен 3 - 0 Реал Мадрид
14.09.2019 Примера Дивисион Реал Мадрид 3 - 2 Леванте


Последни 5 срещи - Клуб Брюж
(Белгия)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
28.09.2019 Дивизия А Мехелен 0 - 5 Клуб Брюж
22.09.2019 Дивизия А Клуб Брюж 2 - 1 Андерлехт
18.09.2019 ШЛ група A Клуб Брюж 0 - 0 Галатасарай
14.09.2019 Дивизия А Серкъл Брюж 0 - 2 Клуб Брюж
01.09.2019 Дивизия А Клуб Брюж 1 - 1 Генк


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
207