Симеоне: Ювентус винаги е опасен


Н. Гавазов

Симеоне: Ювентус  винаги е опасен

Старши-треньорът  на Атлетико Мадрид Диего Симеоне коментира равенство 2:2 в мача от 1-ия кръг на Шампионска лига срещу Ювентус.

"Нещо ни липсваше в играта през първото полувреме, а Ювентус успя да добави след почивката. Но ми хареса играта и фактът, че не се отказахме се бори за резултата.

Футболистите  постоянно се опитваха да създават ситуации, в които бихме могли да създадем проблеми на противника. Хименес, Витоло и Кореа бяха близо до успеха, така че това е повече от заслужена точка.

Това не може да се нарече добър или лош резултат. Ювентус е много силен отбор, те имат опитни футболисти, а средната възраст на отбора е 29 години, а у нас е 24 години.

Опитът помага на това ниво, поради което подобни мачове могат да ни помогнат в бъдеще. Важно е да не намалявате пресата върху  противника по време на мача и да вярвате в себе си.

Ювентус винаги е опасен - имаха две положения  и вкараха два гола. Този отбор винаги играе на високо ниво и те ще се опитат да стигнат до края на турнира. Ще видим дали ще успеят", заяви Симеоне.

  Сподели
111