Зидан: Изобщо не влязохме в играта


Н. Гавазов

Зидан: Изобщо не влязохме в играта

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан коментира поражението на мадридския тим в мача от първия кръг на груповата фаза на Шампионска лига с Пари Сен Жермен с резултат 3:0.

"ПСЖ бе по-добър от нас във всичко, като редовно създаваше остри епизоди пред нашите врати, но аз съм много по-притеснен, че в играта ни нямаше качество и темпо.

Не създадохме достатъчно напрежение пред вратата на противника и загубихме много индивидуални сблъсъци, което е фатално, когато играете с опонент на ниво PSG, който бе добър във всички аспекти на играта и заслужаваше да спечели.

Приемането на такова поражение е много трудно, особено когато не създавате положения  с такива играчи на терена. Въпреки това имаме нов мач в неделя и трябва да се съсредоточим върху него.

Знаехме, че ще бъдем под натиск, но в нито един сегмент от мача не успяхме да влезем в играта. Обикновено създаваме много опасни моменти. Днес ни отмениха два гола, но освен тях, ние наистина не създадохме нищо. Когато печелим, печелим всички заедно. Когато загубим, тогава това също е наша обща вина", заяви Зидан.

  Сподели
92