Атлетико се постара за точка срещу Юве, Локо Москва си тръгна с три от Германия


FUTBOL-TV

Атлетико се постара за точка срещу Юве, Локо Москва си тръгна с три от Германия

Атлетико Мадрид и Ювентус завършиха наравно при резултат - 2:2 в един динамичен спектакъл в испанската столица от първия кръг в група "D" на Шампионската лига. Гостите могат да съжаляват, тъй като водеха в резултата почти до края, но в крайна сметка "дюшекчиите" успяха да си спечелят заслужена точка.

Всичко най-интересно се случи след почивката, Италианците поведоха чрез Хуан Куадрадо с красив удар в 48-ата минута. Колумбиецът получи пас от Игуаин и от границата на наказателното поле с безкомпромисен шут в далечния ъгъл матира Облак.

Блес Матюиди удвои в 65-ата с глава, завършвайки хубава контра, а асистенцията бе на Алекс Сандро. Стефан Савич намали в 70-ата, разписвайки се с удар от близо. В самия край Ектор Ерера бе точен, фиксирайки крайния резултат.

В другия мач от тази група Байер Леверкузен загуби у дома с 1:2 в мача си срещу Локомотив Москва. Криховяк (16) откри резултата за руснаците, Хьоведес (25)  си отбеляза автогол, връщайки мача в начална позиция. Малко преди почивката Баринов (37) даде нов аванс на гостите, а след почивката до нов гол така и не се стигна. 

  Сподели
108