Лампард: Баркли е нашият изпълнител на дузпи


Н. Гавазов

Лампард: Баркли е нашият изпълнител на дузпи

Наставникът на Челси Франк Лампард призова да не се прави история от пропуска  на полузащитника Рос Баркли в мача  срещу Валенсия.

Баркли, който се появи като резерва в двубоя с "прилепите", в края на срещата  получи възможността да спаси отбора си от поражение.

Въпреки недоволството на някои от съотборниците си, Рос взе топката и реши да изпълни  дузпата, но пропусна. Лампард смята, че Челси не е заслужавал  да загуби, но призовава да не се обвинява  Баркли.

"Не би трябвало да загубим този мач. Очевидно е. Най-малко да го загубим. Имахме чудесни положения. А също и дузпа, която не реализирахме. Не бива да навеждаме главите си. Има още дълъг път. Това ще бъде урок за нас. На това ниво противникът  винаги може да те нарани.

Рос е нашият изпълнител на дузпите, той изпълнява дузпите, когато е титуляр.  Той се нае да я изпълни и изпусна.  Глупост е да се говори за пререкания между играчите. Ако бе вкарал, нямаше да има въпроси. Но той се нае да я изпълни и пропусна. Това е всичко. Всички сме разстроени, че не можахме да спечелим мача. Но нямаме разногласия в съблекалнята", заяви Лампард.

  Сподели
269