Пробвайте знак Х за Ференцварош - Лудогорец


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Ференцварош - Лудогорец

Ференцварош - Лудогорец
Стадион: "Групама Арена", Будапеща
Дата: 10.07.2019 г.
Час: 21:00 ч.
Съдия: Ейтан Шмуелевиц (Израел)


Лудогорец гостува в Будапеща на Ференцварош в мач от първия предварителен кръг на Шампионската лига. Двубоят се очаква да бъде доста интересен, като се има предвид, че миналата година разградчани отпаднаха от ШЛ именно от унгарски тим - Видеотон. Сега тимът на Стойчо Стоев ще направи всичко по силите си това да не се повтори. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Любопитно е да се отбележи, че само преди броени дни ЦСКА игра срещу Ференцварош в контрола по време на подготвителния си лагер в Австрия. "Червените" отстъпиха с 0:1 от унгарския шампион, но като цяло двата тима бяха равностойни. Единствения гол в мача отбеляза Токмак в 71-ата минута, а ЦСКА имаше добри възможности през първата част, когато най-деен беше Али Соу. Удар на гамбиеца в 23-ата минута се отби в гредата, а впоследствие в други два случая нападателят беше близо да отбележи.

Лудогорец успя да картотекира абсолютно всички нови попълнения за предстоящия двубой. Това означава, че Стойчо Стоев ще може да разчита на Икоко, Битон, Чибота, Баджи и Жоржиньо. В групата е и Абел Анисе, който в момента играе за Мадагаскар в турнира за купата на Африка. Последният обаче почти сигурно няма да се появи на терена в Будапеща. Не е изключено в игра от първата минута да не се появи нито един от новите. Най-малки шансове от новите за титуляр има Жоржиньо. Доскорошният играч на ЦСКА остава на пейката, тъй като се присъедини доста късно към подготовката на отбора.

Освен голмайстора Давиде Ланзафаме, още един футболист на Ференцварош респектира сериозно треньорския щаб на Лудогорец. Става дума за дясното крило на унгарците Изаел. Въпросният играч е на 31 години и бе взет през март от казахския Кайрат. Проблемът тук, освен формата на Изаел, е че срещу него няма да има истински ляв защитник, който да го спира. Там от началото на подготовката за Лудогорец играе Сисиньо. Той бе титуляр и в срещата за Суперкупата на България срещу Локомотив Пловдив. А в този мач бразилецът определено не игра на ниво.

Вариантите пред Стойчо Стоев са два. Или да остави същата титулярна защита - Икоко, Григоре, Недялков и Сисиньо, или да върне в състава Козмин Моци. При това положение Недялков ще мине отново ляв бек, какъвто игра през миналата пролет. Въпросът е, че Стоев вече нееднократно показа, че възнамерява да налага бившия играч на ЦСКА и Драгош Григоре като централни бранители.

Изпълнителният директор на Ференцварош - Пал Орош заяви, че Лудогорец е фаворит в предстоящите мачове между двата тима от квалификациите на Шампионската лига.

"Балансът на силите в тази фаза е много изравнен. Разбира се, има и фаворити. Според мен, въз основа на своите футболисти, Лудогорец е с по-големи шансове да продължи напред. Нашата цел обаче е ясна - да играем в групова фаза на някой от двата евротурнира", заяви Пал Орош.

 

ПРОГНОЗА: ФЕРЕНЦВАРОШ - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Ференцварош
(Унгария)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
04.07.2019 Приятелски срещи Ференцварош 2 - 0 Роял Ексел
01.07.2019 Приятелски срещи Ференцварош 4 - 0 Университатя Крайова
27.06.2019 Приятелски срещи ЦСКА София 0 - 1 Ференцварош
19.06.2019 Приятелски срещи Мура 1 - 4 Ференцварош
19.05.2019 НП I Пушкаш Академи 1 - 1 Ференцварош


Последни 5 срещи - Лудогорец Разград
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
03.07.2019 Суперкупа Лудогорец Разград 2 - 0 Локомотив Пловдив
27.06.2019 Приятелски срещи Лудогорец Разград 2 - 1 Ботошани
26.06.2019 Приятелски срещи Лудогорец Разград 0 - 3 Шахтьор Донецк
22.06.2019 Приятелски срещи Лудогорец Разград 2 - 0 Карабах Агдам
19.06.2019 Приятелски срещи Лудогорец Разград 4 - 0 Триглав


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
655