Реал Мадрид реагира на изказването на Почетино


Н. Гавазов

Реал Мадрид реагира на изказването на Почетино

Реал излезе с гневно изявление след закачливата забележка, направена от мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино в навечерието  на финала в  Шампионска лига в Мадрид.

Както е известно, на 1 юни "шпорите" ще се състезават с Ливърпул за трофея  Шампионска лига. По-рано Тотнъм успя да се договори с Реал Мадрид за провеждане на тренировките на отбора базата на Кралския клуб. В навечерието на отпътуването си за Мадрид наставникът на лондончани Почетино разказа, че е поискал тимът да нощува на базата на мадридчани, вместо в хотел, намиращ се близо до спортното съоръжение, но е получил отказ от резидента на Кралския клуб Флорентино Перес.

"Преди финалите ще тренираме в тренировъчната база на Реал Мадрид и ще прекараме нощта в хотел наблизо. Попитах Флорентино дали можем да нощуваме в техния тренировъчен център, но той каза, че мога да прекарам нощта там, когато стана треньор на Реал Мадрид", заяви Почетино за El Partidazo de Cope.

Шегата на Почетио не бе разбрана на "Сантяго Бернабеу", откъдето той бе упорито ухажван по-рано през този сезон. Реал Мадрид отрече, че Маурисио се е обърнал към Перес.

"Реал Мадрид е изненадан от историята, в които се твърди, че Маурисио Почетино е поискал да бъде настанен в нашата тренировъчна база преди финала в Шампионската лига.

Реал Мадрид би искал да изясни, че това е очевидна лъжа. Клубът винаги е показвал абсолютното гостоприемство на УЕФА, Испанската футболна федерация, Атлетико, Ливърпул и Тотнъм", се казва в изявление на Реал Мадрид.

  Сподели
405