Мане: Този път сме по-добре подготвени за финала


Н. Гавазов

Мане: Този път сме по-добре подготвени за финала

Нападателят на Ливърпул Садио Мане е убеден, че миналогодишният опит ще помогне на отбора му да играе по-добре в тазгодишния финал на Шампионска лига.

"Имаме известен опит да играем във финала и знаем какво представлява той. Миналата година не ни провървя, но в същото време Реал бе много добър. Ние сме настроени много позитивно, а спечелването на финала ще бъде много, много важно събитие за нас.

И Тотнъм, и ние сме много млади, но имаме много опит и играхме във всякакви мачове. Изпитваме възхищение, но искаме да спечелим. Всеки го чувства.

Няма да се отдадем на външни мисли - просто ще излезем и ще се опитаме да спечелим този финал.

Малко не ни провървя  в Премиършип. Искахме да спечелим титлата и това бе нашата цел, но във футбола никога не трябва да се отказваш. Този път не се получи, но сега имаме опит и освен това сме във финала на Шампионска лига, която е още една важна цел за нас.

Лигата остана назад, Манчестър Сити бе толкова добър и определено заслужи титлата. Дадохме им битка, но сега трябва само да ги поздравим и да се съсредоточим върху финала. Финалът в Шампионска лига е голяма цел за нас и се надявам, че у нас всичко ще се получи", заяви Мане.

  Сподели
395