Бенитес: Може да бием всеки един отбор


Н. Гавазов

Бенитес: Може да бием всеки един отбор

Старши треньорите на Интер и Вердер Бремен - Рафа Бенитес и Томас Шааф дадоха своите коментарии относно срещата между техните отбори в рамките на 2 кръг на груповата фаза на Шампионската лига, която както както е известно завърши при резултат 4:0 за миланския отбор. Още в 34 минута резултат бе 3:0 за „нерадзурите", а хеттрик в срещата направи Самуел Ето'о.

„Ние не се подложихме на натиска след загубата от Рома и аз съм доволен от играта ни. Нанесохме например 15 удара към вратата. Аз съм уверен, че ако играем винаги с настроение Интер може да победи всеки един отбор. Имаме много талантливи младежи. Секретът е в правилния баланс. Сега играхме много добре и така трябва да продължим занапред. А за мача с Ювентус трябва да се концентрираме. Може би ще използвам същата тактика както сегашната", цитира официалния сайт на УЕФА думите на Бенитес.

„Направихме живота на Интер лек. Нямахме сили да отвърнем на удара им и ги оставихме да ни отбележат леки голове. Мисля, че отбраната ни има много проблеми, но работата не е в самите защитниц, а в целия отбор. Бях казал да се пресира съперника и да го заставим да тича за топката, но това не се случи", цитира официалния сайт на УЕФА думите на треньора на вердер Томас Шааф.

 

  Сподели
79