Емери: Доволни сме от всичко, освен от резултата


Н. Гавазов

Емери: Доволни сме от всичко, освен от резултата

След загубата от Манчестър Юнайтед с 0:1 в мач от 2 кръг на груповата фаза на Шампионската лига, старши треньора на Валенсия Унай Емери заяви, че отбора му може да е доволен от всичко, освен от резултата. Както е известно, „червените дяволи" победиха в самия край на мача с гол на резервата Ернандес, след блестяща комбинация с другата резерва Македа.

„Ние може да бъдем доволни от всичко, освен от резултата. Този мач ще ни помогне да гледаме в бъдещето с оптимизъм и ние сме длъжни да продължаваме да прогресираме. Моя отбор игра компактно и направи огромна крачка напред по отношение на своята зрялост и увереност. Много съм доволен от играчите и подкрепата, която получихме. Играхме за победа и през всичките 90 минути бяхме близо до гола. Заслужавахме трите точки. Създавахме моменти и не успяхме да ги реализираме", цитира официалния сайт на УЕФА думите на Емери.

„Аз нямам причини да съм недоволен от отбора, защото те постоянно държаха победата в ръцете си. Както и да е, но сме длъжни да поздравим Манчестър Юнайтед. Важни стават следващите четири мача в групата. Очакваме срещите си с Рейнджърс", завършва наставника на Валенсия.

 

  Сподели
159