Сър Алекс: Бербатов свърши отлична работа


Н. Гавазов

Сър Алекс: Бербатов свърши отлична работа

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън, след победата като гост над Валенсия с 1:0 в среща от 2 кръг на груповата фаза на Шампионската лига, отличи няколко свои възпитаници в мача и коментира, че футбола, който отбора му е показал е бил добър.

„От нас винаги има опасност, когато играем добре и стигаме до наказателното поле. На моменти футбола ни беше много добър. Скоростта на Ернандес ни позволи да преодолеем отбраната на противника. Преди да вкара това бе едно от нещата, които направи - точно от това имахме нужда", цитира официалния сайт на УЕФА думите на Сър Алекс.

„Андерсон проведе своя първи мач след дълга пауза и играейки на подобно равнище той трябваше да открие себе си. Димитър Бербатов свърши отлична работа, ръководейки атаката, поради това бе необходимо да го заменя, за да съхраня свежестта. Ние постигнахме превъзходен резултат, още повече, че тук не се играе лесно. Забележително се прояви и Фърдинанд. За него това бе първия голям мач от пет месеца насам, поради което се радвам много", завършва шотландския специалист.

 

  Сподели
153