Шиърър: Никога преди не съм виждал подобно нещо


Н. Гавазов

Шиърър: Никога преди не съм виждал подобно нещо

Бившият английски футболист, а сега телевизионен експерт Алън Шиърър сподели емоциите си от победата на Ливърпул над Барселона в Шампионска лига и класирането на тима за финала в турнира.

Напомняме, че след като загуби от Барселона в първия полуфинален мач с резултат 3:0, Ливърпул спечели мача на "Анфийлд" с 4: 0 и стигна до решаващия двубой в  турнира.

"Как го направиха? Ливърпул имаше вяра, желание, спортен гняв, правилното настроение и тълпа от зрители, които ги тласкаха напред от първата секунда. Ливърпул показа намеренията си от самото начало и ако трябваше да отпадат от турнира, те щяха да го направят както трябва. Барселона имаше отлични играчи на терена и Меси, най-добрият футболист, който някога съм виждал, но те не можаха да се справят с натиска.

Не мисля, че някога ще видя или чуя такава атмосфера на трибуните, просто това бе спиращо дъха. Никога преди не съм виждал нещо подобно. Играх на "Анфийлд" срещу този отбор и тук винаги имаше прекрасна атмосфера, но това е нещо съвсем специално", заяви  Шиърър.

  Сподели
465