Флетчър: Ще се справим и без Рууни


Н. Гавазов

Флетчър: Ще се справим и без Рууни

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед - Дарън Флетчър заяви, че той и съотборниците му ще се справят и без контузения Уейн Рууни в утрешното гостуване на Валенсия в мач от 2 кръг на груповата фаза на Шампионската лига, съобщшава AFP . Както е известно, снощи Сър Алекс обяви, че голмайстора на отбора за миналия сезон има стара травма и поради това няма да бъде включен в групата за мача.

"Ще бъде много труден мач. Може би феновете си казват, че това не е същата Валенсия, защото те продадоха Давид Вия и Давид Силва. Ние обаче знаем много добре, че когато загубиш най-добрите си играчи, на преден план излизат други, които поемат отговорността.", цитира AFP думите на Флетчър.


"Знаем как да се справим в гостуванията и различния стил на игра, който предлага Валенсия. Много е важно да задържаш топката, когато играеш срещу испански тим. Ако им я дадеш лесно, след няколко минути може да си наказан жестоко", допълва шотландецът.

Българският нападател Димитър Бербатов ще води атаката на Манчестър Юнайтед на стадион "Местая", като негов партньор най-вероятно ще бъде Майкъл Оуен.

 

  Сподели
160