Сисоко не знаел, че Тотнъм се е класирал за 1/2-финалите


Н. Гавазов

Сисоко не знаел, че Тотнъм се е класирал за 1/2-финалите

Полузащитникът на Тотнъм Муса Сисоко призна, че не е разбрал веднага за класирането на отбора си за полуфиналите на Шампионска лига, след като се е прибрал  в съблекалнята след гола на крилото на  Манчестър Сити Рахим Стърлинг, който по-късно бе отменен благодарение на VAR.

Когато Стърлинг вкара топката в мрежата зад  Уго Льорис в компенсирано време на мача на "Етихад" предишната вечер, радостта на "гражданите" бе кратка, но това време бе достатъчно за заменения  през първото полувреме поради травма Сисоко, разочарован да се отправи към  съблекалнята.

"Бях на пейката и видях този гол, след което резултатът стана 5: 3. Бях толкова разстроен, че веднага се прибрах в съблекалнята.

Бях сам, никой не ми правеше компания, нямаше монитор с пряко предаване на срещата. В главата ми се въртяха мисли за отпадането. По едно време  един от членовете на персонала влезе в съблекалнята и каза: "Невероятно, ние го направихме!".

Отговорих: "Как го направихме?".  Тогава той ми разказа за отменения гол.

Веднага облякох фланелката си, забравих за травмата си и се затичах да се радвам с другите, за да не пропусна такъв исторически момент. Това беше невероятен емоционален шок", заяви Сисоко.

  Сподели
389