Лорис: Тотнъм е готов да страда на "Етихад"


Н. Гавазов

Лорис: Тотнъм е готов да страда на

Капитанът на Тотнъм Уго Лорис каза, че неговият отбор е готов да "страда" в мача-реванш от четвъртфиналите на Шампионска лига с Манчестър Сити.

След като спечели първия двубой  с резултат 1: 0, сега "шпорите" се готвят да отблъснат масираните атаки на "гражданите" на  "Етихад". Лорис разбира, че той и неговите защитници ще имат много работа тази вечер, затова призовава Тотнъм да покаже своите морални и волеви качества.

"Всичко ще се определи от нашия дух и нашето отношение. Много е важно  всички да мислим по един и същи начин.

Освен това, ние сме готови да страдаме - и ще страдаме, но в същото време знаем как да направим живота им по-труден. Имаме отлични футболисти във всички линии, играчи, които знаят защо са на терена и които са в състояние да създават проблеми на всеки отбор, независимо колко е добър.

Разбира се, трябва да се наслаждаваме  на това, че  достигнахме до този етап на турнира, но същевременно трябва да сме готови да се бием. Само трябва да повярваме в себе си и много е важно да се разбере този импулс.

Това ще е по-голяма битка, отколкото срещата във вторник. Както тогава, всичко ще се реши от детайлите. Ще имаме нужда от опит, нерви и дух", заяви Лорис.

  Сподели
379