Милнър: Гол на Порто може да промени хода на сблъсъка


Н. Гавазов

Милнър: Гол на Порто може да промени хода на сблъсъка

Полузащитникът на Ливърпул Джеймс Милнър сподели очакванията си от мача с Порто от 1/4 -финалите на Шампионска лига.

"Просто искаме да се съсредоточим върху собствената си игра. Това е всичко, което можем да направим своя страна, което можем да контролираме. Извън отбора те говорят много за хипотетична победа от няколко години там. Но в съблекалнята, ние се фокусираме върху това, което можем да направим сами.

Знаем колко трудно ще бъде. Резултатът от миналата година може да бъде подвеждащ. Разбираме колко е добър Порто, видяхме го, включително в двете срещи на "Анфийлд". Това е много добър тим. Ако бях в Порто, бих искал да отбележа и да окажа натиск върху опонент. Един гол е в състояние да промени хода на сблъсъка. Атмосферата също играе голяма роля. Чудесно е да имаш форма, но всички тези неуважителни отзиви в пресата, както ми се струва, само мотивират Порто.

Най-добри в света? Това е хубав комплимент. Но за да бъдеш най-добрият, трябва да печелиш трофеи, а ние  все още не можем. Има много добри отбори и ще се опитаме да постигнем прогрес и да спечелим поне един трофей  до края на сезона", заяви Милнър.

  Сподели
406