Клоп: Надявам се да контролираме мача с Порто


Н. Гавазов

Клоп: Надявам се да контролираме мача с Порто

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп сподели очакванията си за мача от 1/4 финала на Шампионската лига с Порто, който ще се проведе утре, 17 април.

"Понякога наистина сме много добри. Надявам се отново да контролираме ситуацията на терена. Има епизоди, преди да отнемем  топката и веднага след това, когато момчетата изглеждат много, много добри.

Момчетата се обожават. Не мисля, че по отношение на Мане и Салах трябва да говоря за истинска конкуренция, те просто се опитват да вкарат колкото е възможно повече. Робъртсън и Александър-Арнолд вероятно са малко по-различни. Засега сезонът е много положителен, но ние не сме тук, за да се наслаждаваме. Сезонът още не е приключил, трябва да се борим усилено, за да се класираме в следващия кръг.

Аз съм на 51 години и винаги съм се сблъсквал с бразилци от световна класа. Баща ми каза: без значение какво пише пресата, Пеле винаги ще бъде най-добрият. Когато оглавих  Ливърпул, тук вече бяха Лукас, Коутиньо и Фирмино. Добавихме Фабиньо и Алисон, защото те наистина са добри играчи, а не защото са бразилци", заяви Клоп.

  Сподели
402