Консейсао: Ливърпул е най-добрият отбор в света


Н. Гавазов

Консейсао: Ливърпул е най-добрият отбор в света

Старши- треньорът на Порто Серджо  Консейсао сподели очакванията си от мача с Ливърпул от ¼-финалите на Шампионска лига.  Срещата ще се състои утре, 17 април, на стадион Драгау в Порто.

"Ние трябва да действаме бързо и решително. Съперникът е много силен, така че трябва да сме изключително фокусирани и внимателни. Трябва правилно да преценим ситуацията на място и да заемаме колкото е възможно повече място на терена. Трябва да работим за организирането на играта в защита. Отборът е съсредоточен на сто процента и е наясно със способностите на противника. Не е трудно да се анализира Ливърпул, трудно е да му се устои, защото този отбор има най-високо ниво на индивидуални и колективни умения. Те са страхотни!

Трябва да обръщаме резултат 0:2 срещу много силен отбор, който може бързо да контраатакува. Намирането на точния баланс в атаката е това, което ще бъде решаващо за нас. Треньорският екип е разработил план за игра, а след това всичко зависи от играчите, които трябва да го реализират. Благодарение на тях през този сезон постигнахме добри резултати. Няма по-голяма мотивация, от това да участваш в четвъртфиналите и да направиш историческо завръщане. Харесвам начина, по който играе Ливърпул. Н моменти това е най-добрият отбор в света", заяви Консейсао.

  Сподели
401