Тер Щеген: Не искаме повторение на миналогодишния сценарий


Н. Гавазов

Тер Щеген: Не искаме повторение на миналогодишния сценарий

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Щеген сподели очакванията си от мача с Манчестър Юнайтед от ¼-финалите на Шампионска лига.  

"Ние сме изправени пред гладен за победа отбор какъвто сме и ние. Манчестър Юнайтед често отбелязва голове при гостуванията си, а нашата преднина е минимална. Искаме да докажем нашето превъзходство над такъв достоен опонент в двата мача. В Шампионска лига всичко може да се случи, само си помнете последните три сезона. Искаме да покажем, че сме по-силни от Юнайтед и за това трябва да спечелим отново, показвайки добър футбол.

Пике демонстрира страхотна игра. Неговият опит е много важен за нашия тим. Това е ключов играч на Барселона, ако говорим за възможни  успехи. Нека не губим време да говорим за случилото се в миналото. Да, изпаднахме преди година и не искаме да повтаряме този сценарий. Мисля, че можем да спечелим, плюс това ще има фенове на нашата страна.

Манчестър Юнайтед има много бързи играчи, които трябва да бъдат следени. Футболистите на Юнайтед могат да направят живота ни по-труден. Трябва да владеем  инициативата и в защита да играем по същия начин, както и в първия мач", заяви Тер Щеген.

  Сподели
426