Лукаку: Барса, Реал, Юве и Байерн са най-добрите в Европа


Н. Гавазов

Лукаку: Барса, Реал, Юве и Байерн са най-добрите в Европа

Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромело Лукаку сподели очакванията си за мача с Барселона от четвъртфиналите на Шампионска лига, който ще се проведе утре, 16 април.

"Барса е на съвсем различно ниво. Барселона, Реал, Ювентус и Байерн са четирите най-добри отбора в Европа. Отново искаме да станем английският отбор, който принадлежи към най-добрата група. Трябва да допускаме възможно най-малко грешки, но в същото време да покажем добър футбол, защото понякога Барселона оставя свободни зони, където можете да пращаме  топката.

Всичко ще зависи от това какъв ще бъде мачът и какъв план за игра ще избере мениджърът. Стилът на игра на Барселона не се променя в зависимост от съперниците, те имат собствена разработена система. Ние трябва да играем умно и да знаем, кога можем да вървим напред и кога не можем да го правим. Разбира се, победата срещу ПСЖ в 1/8 - финалите ни дава увереност, но това е Барселона. Ако има тим, способен да постигне положителен резултат с всеки съперник, то това е Барса", заяви Лукаку.

  Сподели
472