Солскяер вярва, че Юнайтед може да победи на "Камп Ноу"


Н. Гавазов

Солскяер вярва, че Юнайтед може да победи на

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е убеден, че отборът му запазва шансове да стигне до полуфиналите в Шампионска лига, въпреки поражението в първия мач от 1/4 - финалите на турнира срещу Барселона.

Независимо от скромната победа с 1:0, каталунците се чувстваха изключително удобно в мача на "Олд Трафорд" и никога не позволи на "червените дяволи" да отправят удар в очертанията на вратата.

По-рано през този сезон в  Шампионска лига Юнайтед успя да победи на терените на  Ювентус и ПСЖ, но Солскяер вярва, че пътуването до  "Ноу Камп" ще бъде по-сериозен тест за "червените дяволи". В същото време норвежецът смята, че изпитанието е преодолимо.

"Гостуването на ПСЖ  ни дава надежда и вяра, че можем да го направим. Но знаем, че може би играем срещу  основния фаворит на състезанието.

Пътуването до "Ноу Камп" ще бъде друго предизвикателство. Победата там ще е по-значимо постижение от предишните. Като се има предвид историята на Барселона, те не са свикнали да губят у дома, но ние можем да го направим, това е вън от съмнение.

Ние вече победихме Ювентус и ПСЖ като гости, а сега трябва да отидем в Барселона. Знаем, че имаме шанс да излезем победител от този сблъсък", заяви Солскяер.

  Сподели
406