Юрген Клоп отговори на Гари Невил


Н. Гавазов

Юрген Клоп отговори на Гари Невил

Мениджърът на  Ливърпул Юрген Клоп отхвърли предложението на експерта Гари Невил, че отпадане от Шампионска  лига ще помогне на "червените"  да спечелят Висшата лига.

Миналата седмица Невил предположи, че единственият начин за мърсисайдци  да изпреварят Сити  в борбата за титлата е да изчистят напълно графика си и да се съсредоточат изключително върху представянето си във Висшата лига.

Въпреки това в навечерието на мача от 1/8 -финалите  срещу Байерн Мюнхен  немският специалист  изрази несъгласието си с тази гледна точка. Юрген не иска да напуска  Шампионска лига, независимо колко сили отнема този турнир.

"Не мисля, че има някой друг треньор в света, който  трябва да отговаря  на подобен въпрос за ползите от изпадането от Шампионската лига. Но когато си мениджър на Ливърпул, тогава се появяват тези експерти от Манчестър Юнайтед.

Тези експерти просто правят и това, което казват. Но това не добавя смисъл към думите им. Това е проблемът. Лесно е да седнете в офис или студио и да говорите за такива неща.

Опитайте се да напуснете  състезанията по -рано и тогава хората ще ви се ядосат. Сега краят на сезона стана по-близо и вие сте готови да простите отпадане от Шампионска лига без борба? Това е лудост.

Не съм ядосан. Просто мисля, че са безумие постоянните дискусии по тази тема", заяви Клоп.

  Сподели
414