Робъртсън предупреди Байерн, че Ливърпул ще бъде безпощаден


Н. Гавазов

Робъртсън предупреди Байерн, че  Ливърпул ще бъде  безпощаден

Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън предупреди, че неговият отбор ще бъде "безмилостен" към Байерн Мюнхен в предстоящия мач между двата тима от Шампионската лига.

В сряда вечер Ливърпул  и Байерн  ще определят съдбата на един от билетите за четвъртфиналите на турнира, след като първата им среща на "Анфийлд" приключи без голове.

За да продължи борбата за европейския трофей е необходимо да се прекъсне неприятната серии на "червените" - те загубиха всичките си три гостувания в груповата фаза. Въпреки това, опитът от миналия сезон и победата в неделя с 4: 2 над Бърнли вдъхва увереност на Робъртсън.

"Срещу Бърнли всички ние свършихме страхотна работа, бързо реагирахме на техния гол и се бранехме, когато губехме  топката, извършвахме неточен пас или изпускахме положение.

Ние добре отговорихме  на предишния резултат и изглеждахме позитивно. Това ни трябваше. Продължихме да вървим напред и бяхме безмилостни, когато имахме моменти.

Миналият сезон играхме добре като гости  в Шампионската лига, създавахме проблеми на отборите и трябва да го направим отново.

В Мюнхен вероятно ще бъде друга играта, не толкова затворена, защото феновете им ще изискват от отбора си да атакува.

На първо място, трябва да се опитаме да ги задържим, а след това, надявам се, ще използваме шансовете си и ще продължим напред", заяви Робертсън.

  Сподели
216