Моуриньо: Някой ще плати за пропуските ни


Н. Гавазов

Моуриньо: Някой ще плати за пропуските ни

Старши треньора на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви, че отбора му е играл много добре за победата с 2:0 срещу Аякс в мач от първия кръг на груповата фааз ана Шампионската лига и предупреди, че другите отбори ще платят скъпо за пропуските срещу холандския отбор. Домакините имаха пълно превъзходство на терена и от общо 35 изстрела, само два попаднаха във вратата на гостите.

„Демонстрирахме отличен футбол и постоянно притискахме съперника си, като не му позволихме да играе своята игра. Някой друг отбор обаче ще плати за направените пропуски от наша страна", заяви в типичния си стил Моуриньо.

„Това бе един мач на момчета срещу момчета, защото Реал разполага с много млади футболисти. Като изключим разбира се Касияс, Карвальо и Шаби Алонсо, който отдавна е баща", отговори Специалния на думите на Мартин Йол, че мача е бил между момчета и мъже.

„Липсваше ни по-голяма ефективност, но все пак спечелихме, защото доминирахме през цялото време. Резултатът разбира се можеше да бъде по-голям, но на този етап головете не са толкова важни. Не съм загрижен, че Кристиано не вкара. Головете ще дойдат съвсем скоро", завършва Моуриньо.

 

  Сподели
93