Смит: С нетърпение очаквам мача с Юнайтед


Н. Гавазов

Смит: С нетърпение очаквам мача с Юнайтед

В навечерието на днешния мач от груповата фаза на Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед, старши треньорът на Глазгоу Рейнджърс Уолтър Смит призова футболистите си да демонстрират на терена духа от 2008 година, когато достигнаха до финал в Купата на УЕФА. Тогава клубът от Шотландия измина нелек път до последния мач в турнира, но в крайна сметка отстъпи на Зенит. Смит е уверен, че опита на неговите играчи могат да бъдат от полза в днешния мач с английския гранд.

"Ние сме длъжни да покажем на всички на какво сме способни и да покажем тази форма и дух, който демонстрирахме преди две години. Тогава по-голяма част от сегашните ми футболисти показаха добри резултати. Това бе огромно постижение за нас, включително и за мен самия и ние придобихме огромен европейски опит, който се надяваме да ни помогне много", заяви Смит пред Sky Sports.

"С нетърпение очакваме мача с Юнайтед и началото на новата кампания в Шампионската лига. Намираме се пред един интензивен период и сме готови за предизвикателствата", завършва специалистът.

 

  Сподели
100