Клоп: 0:0 е най-доброто от равенствата в домашен мач


Н. Гавазов

Клоп: 0:0 е най-доброто от равенствата в домашен мач

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп коментира резултата от първия мач от 1/8 - финалите в Шампионска лига с Байерн Мюнхен. Отборите се срещнаха на стадион "Анфийлд" в Ливърпул и завършиха при  резултат 0: 0.

"Това не бе денят, в който всичко да се получава  от първата минута. Липсата на последния пас усложни  живота ни. Щеше да е много хубаво, особено след като играхме с невероятно добър отбор.

Положителният момент в този резултат е, че това е най-доброто равенство за домакински мач. Разбира се, не сме мечтали за това, но ситуацията е работна. Не витая  в облаците от щастие, но съм напълно доволен.

Ние не искахме такъв резултат, но каквото такова. Имахме добри моменти. 0: 0 е най-доброто от равенствата за домакински мач. Резултатът не е перфектен, но не е най-лош.

Имахме моменти - Мане стреля през себе си, което по принцип се случваше рядко, но не използвахме шансовете си. Когато това бе необходимо, двата отбора се опитаха да включат пресата. Мисля, че го направихме по-често от противника, но това не е толкова трудно, когато Байерн играе толкова дълбоко.

Бяхме малко пасивни, особено по фланговете на защитата. Гол  би променил хода на срещата, мисля, че в Байерн  ще се съгласят  с мен. Това не е най-лошият резултат за всеки от отборите. Искахме да играем, за да продължим борбата и успяхме", заяви Клоп.

  Сподели
657