Евра: В Париж ще дойде отбор-победител в ШЛ


Н. Гавазов

Евра: В Париж ще дойде отбор-победител в ШЛ

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра се обърна към феновете на ПСЖ. По-рано Евра публикува видео, в което призова играчите на Манчестър Юнайтед да победят парижани на "Олд Трафорд"  в първия мач от 1/8 - финалите на Шампионска  лига. Срещата, която се състоя вчера, 12 февруари, завърши с победата на френския клуб с резултат 2: 0. Феновете на ПСЖ негативно възприеха видеото на Евра, обвинявайки го в неуважение към парижаните.

"Ще пиша на френски, обръщам се към псевдо-феновете на PSG, които съществуват само в социалните мрежи и не разбират английски. Истинските фенове на ПСЖ  бяха на мача вчера, чух ги по време на срещата. Поздравявам тези фенове.

По-рано публикувах обръщение  към моите момчета от Манчестър Юнайтед. Не проявих неуважение към ПСЖ и никога не казах, че Юнайтед ще спечели! Въпреки това, някои приеха думите ми по различен начин. Е, в този случай очаквам да спечелите този трофей, който никога не сте получавали.

Успех. Бъдете готови, в Париж ще играе отбор, който е печелил Шампионска лига", написа Евра в Instagram, публикувайки снимка с Купата на Шампионската лига.

  Сподели
471