Гари Невил посъветва Юнайтед за Шампионска лига


Н. Гавазов

Гари Невил посъветва Юнайтед за Шампионска лига

Легендата на  Манчестър Юнайтед  Гари Невил призова "червените дяволи"  да не губят енергията си в Шампионска  лига и без борба да дадат на ПСЖ билета за четвъртфинала на турнира.

Предишната вечер Юнайтед претърпя първото си поражение при  Оле Гунар Сълскяер, като загуби от ПСЖ у дома с резултат 2:0. Островитяните ще се отправят за реванша в Париж не само с дефицит от два гола, но и без наказания Пол Погба.

Според Невил, в тази ситуация за Солскяер  е важно да определи правилно приоритетите и да разбере, че Шампионска лига не се отнася за тях.

"Не искам да проявявам неуважение към Манчестър Юнайтед или турнира, но Юнайтед има много по-важни приоритети от Шампионска лига. Важно е да се разбере, че спечелването на място в топ 4 и възможна победа в Купата на ФА ще бъде невероятно постижение за Юнайтед.

Не мисля, че са достатъчно добри, за да спечелят Шампионска лига, независимо от това, което се случи през последните седмици.

Мисля, че ако преминат през ПСЖ, то за това ще се изисква невероятна игра, но тогава може да се сблъскат с отбори като Барселона, Ювентус, Ливърпул или Сити, а в тези мачове, според мен, ще им е трудно е много трудно.

Оле няма да загуби нищо без Шампионската лига. Да, това бе  един от най-големите мачове за Юнайтед през последните сезони, а феновете отчаяно копнееха за победа, но те разбират, че техният екип не е достатъчно готов.

"Техният приоритет трябва да бъде попадане в топ 4 на Висшата лига, а Шампионска лига ще изчака една-две години“, заяви Невил.

  Сподели
406