Солскяер: Слязохме на земята


Н. Гавазов

Солскяер: Слязохме на земята

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че домакинското поражение от ПСЖ с 2:0 е върнало отбора в реалността  след невероятни два месеца.

В 12-ия си мач на кормилото на "червените дяволи"  Солскяер все пак претърпя първото си поражение. Хората на норвежеца  пропуснаха два пъти в началото на второто полувреме и не можаха  да отговорят.

Спецалистът  не търси оправдания за травмите на Антони Марсиал и Джеси Лингард в  края на първото полувреме и се надява Юнайтед  да извлече ценен урок от този мач.

"Съперникът набра  смелост  след първия гол и контролираше  играта. Можеше да се види, че не бяхме играли на това ниво дълго време и трябва да се учим. Този опит може да бъде и отрицателен и обратното. Той няма да бъде решаващ за сезона, но може да ни научи.

Травмите? Не мога да кажа, че това е причината, защото на мястото на контузените пуснахме двама страхотни играчи. Но Лингард и Марсиал дават нещо специално на нашите игри, за това ще се надяваме, че травмите им не са сериозни. Това са мускулни травми и след няколко дни ще стане ясно.

Що се отнася до изгонването на Пол Погба, той понесе тежестта си, а Дани Алвес направи доста умело и постави крака си нагоре. Пол искаше да затвори топката с тялото и не му провървя.

Върховете съществуват, за да бъдат покорявани, и ние не можем да се откажем и да кажем, че е свършило. Ще отидем реванша и ще се опитаме да играем по-добре от днес.

Днес се спуснахме  от небето на земята", заяви Солскяер.

  Сподели
403