Матип ще бъде единственият централен защитник в мача с Байерн


Н. Гавазов

Матип ще бъде единственият централен защитник в мача с Байерн

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще разполага само с един централен защитник в  първия мач от 1/8 - финалите на Шампионска  лига срещу Байерн Мюнхен.

Напомняме, че Клоп заведе отбора си в Марбеля, за да се подготви за домашния двубой с баварците. Немецът бе принуден да остави  Джо Гомес и Деян Ловрен в Мелууд.

Ако отсъствието на Гомес се очакваше, тъй като Джо се възстановява от операция на счупен крак, то забавянето при възстановяването на Ловрен стана  неприятна изненада.

Според източник, Деян все още има проблеми със задната част на бедрото и затова появата му на терена на  "АЕнфийлд" следващия вторник изглежда изключително малко вероятно.

Ситуацията се утежнява от факта, че предстоящият мач ще бъде пропуснат от лидера на защитата на "червените"  Върджил Ван Дайк, който е наказан. Това ограничава избора на Клоп  сред централните защитници до Матип.

Така Юрген  вероятно ще трябва да използва като втори защитник Фабиньо - бразилецът изигра тази роля в последния мач от Висшата лига срещу Брайтън.

" Това никога не е добър знак, но ще се опитаме да направим всичко възможно, за да може Деян да се върне за пътуването до  Мюнхен. Времето за това ще бъде достатъчно.

В момента е по-добре за него да бъде  на друго място. Той нямаше да се възползва от това пътуване. Ще се опитаме да направим всичко възможно", заяви Клоп.

  Сподели
508